The Fact About נערות ליווי בפרזון That No One Is Suggesting

מה ניקח איתנו מתקופה זו? איך נשמר למידה שלמדנו על עצמנו, על העולם? האם התקופה תהפוך לקוריוז בהיסטוריה שלנו או שנצמח ממנה? אני רוצה להאמין ולקוות שניקח אתנו תובנות ונפנים אותן - ושנצליח למנף את אותן תובנות כדי לחיות קצת יותר נכון. גם למערכת החינוך זו הזדמנות: למדנו שיש עוד דרכים ללמד ועוד דרכים ללמוד. גילינו כמה הקשר האישי עם התלמידים הוא הבסיס להכול, גילינו שיש כל כך הרבה אפשרויות לעבודת החינוך, שיש מקום ליצירתיות ולטביעת האצבע האישית. עכשו יש לנו משימה: איך מעמיקים את פתיחת קירות הכיתה שקרתה לנו בפועל. איך שוברים את הפרדיגמות, מאפשרים לתלמידים הרבה יותר איים של למידה עצמאית במרחבים השונים, ואז מצליחים לתת מענה יותר דיפרנציאלי ומותאם להטרוגניות של התלמידים והתלמידות שלנו? מערכת החינוך חוזרת בימים אלו לשגרה, אבל לא הייתי רוצה לחזור לשגרה. הייתי רוצה שננצל את מנוף הקורונה לבניית שגרה חדשה, טובה יותר.

מאת: דודי טל הלימודים במגזר החרדי: מבצע לבדיקת רכבי הסעות

פריצת דרך כחול לבן: תרופה ישראלית חדשה תעלה את תוחלת החיים של חולי ריאות

השם כלל את שני מרכיבי החזון: על מרחבי השדות ומעמקי הים יבססו יישוב חקלאי גדול, רב-ענפים – חקלאות לסוגיה, דייג, ספנות וחרושת. באותו מעמד, הוחלט להצטרף לרשת הישובים של 'הקיבוץ המאוחד', מתוך "הכרת הזהות שבין דרכנו הכיבושית לבין זו של יישוביו האחרים". על סף מלחמת העולם השנייה, צצה הזדמנות מידית להיכנס לספנות ארוכת – טווח, על אניות המפליגות למרחק רב. שוב הוטלו לוויכוח לגבי כיוון זה. נוצר חשש מניתוק הספנים מן הקיבוץ לחודשים ושנים, ושמא לא "יחזיקו מעמד בין המלחים ומנהגיהם".

ספינת המעפילים 'חנה סנש', לאחר שהמעפילים ירדו ממנה בחוף נהריה. אוסף התצלומים הלאומי  

קהילה בימי קורונה טקסים וירטואליים, רכבים מוזיקליים, קרטיבים ושאר פינוקים, דגל עצמאות יישובי ענק, חדר בריחה יישובי וכמובן - דאגה לוותיקים. זהו רק חלק קטן מהעשייה הקהילתית בעמק בזמן הקורונה בלי להתכנס ולהתקהל מוצאים המתנדבים היישובים דרכים יצירתיות לשמח, לרגש ולדאוג לכל אחד ואחת ביישובי העמק.

ענת זוהר ואילנית תירם, סייעות בבי"ס יובלים, שעבדו בל"ג בעומר בגן חופים במכמורת

זה הזמן לגלות את הפינות שלא הסכמת להביט בהן ולהבין איפה מסתתרים אוצרות. לפעמים העיניים שלנו לא רואות מרוב התעסקות ועשייה וחשוב כל כך לדעת לעצור, לבחור ולחשוב יצירתי. מבחינתי התקופה הזאת היא מתנה. אני אנסה לקחת את הגישה הזאת איתי לעתיד, ולשמור תמיד על שגרה גמישה".

חינוך- מעונות, גנים, בית ספר יסודי, חטיבת ביניים, תיכון, בי"ס, ביה"ס, חטיבה, קו אור

בצעד חריג, אדן החליט לפרסם רשימת אנג'לים שלמה המכילה פרטים אודות משקיעים ישראלים רבים, סוגי ההשקעות שביצעו בעבר, תחומי עניין, גובה ההשקעה, דרישות ואפילו פרטי התקשרות.

מרכז גישור ודיאלוג בקהילה בתקופה שבה אנו נדרשים לשהות בבתים והמרחב שלנו מוגבל, אנו עשויים למצוא את עצמנו בריבוי קונפליקטים ומתחים עם בני הבית או אל מול אחרים. עצרו, קחו לעצמכם רגע לבד, נהגו בסבלנות ובסובלנות, הקשיבו זה לזה, קבלו את האחר, נסו לחשוב מנקודת מבטו ונסו להגיע להבנות ולהסכמות. אם בכל זאת תצטרכו עזרה, המגשרים במרכז הגישור והדיאלוג בקהילה עמק חפר כאן בשבילכם, למתן כלים וסיוע בניהול נכון של קונפליקטים ויישוב סכסוכים.

ובמקום סאת אנו דומעים חדשות לבקרים על סגירת מעונות יום ופנימיות. משרד העבודה והרווחה. מי השר האחראי מטעם הימין עשרות שנים על תפקוד תקין?

לא מתייחסים במילה להערות שלנו באף נושא. במקום זאת - לא מפסיקים להנחית עלינו הוראות שונות ומשונות שצריך להתמודד עם משמעותן, גם אם הן לא ישימות ולא הגיונית. ומי משלם את המחיר על כל אלה? הציבור, התושבים. אזרחי מדינת ישראל. דוגמה טובה לכך ראינו בכל נושא החזרה ללימודים. פעם אחר פעם ניתנות הנחיות, ללא כל התייעצות עם הרשויות, תוך שינוי שלהן שוב ושוב, וכשחלקן לא ניתנות לביצוע מעשי. התוצאה, כידוע, היא סערה ברשויות, בלבול רב וחזרה ללימודים לא אחידה. השיא היה )נכון לכתיבת שורות אלה( במתווה הבלתי הגיוני ואפשרי שהוצע לכיתות ד'-י'. כולנו ראשי הרשויות התנגדנו לכך נחרצות, והודענו כי לא נשתף עם כך פעולה. הודענו כי צריך לחזור ללימודים בצורה מלאה בכל המקומות בהם התחלואה נמוכה. זה גם המתווה שהתקבל בסופו של דבר. חבל שלא מלכתחילה. בלב המשבר התהווה בין השלטון לרשויות נמצא הנושא התקציבי: הצורך הקריטי של רשויות בשיפוי מלא עבור הסעות "מרווחות" )מחצית מתכולת האוטובוס(, דרישות השלטון לחיטוי בתי ספר וגנים ומיגון למערכת החינוך מתקציבים שאינם קיימים, תשלום הרשויות על פינוי אשפה כפול, תשלום הרשויות לכל עובדי המגזר הציבורי אפילו אם הם יושבים בבית ועוד. כדי לממן את כל אלה, ניאלץ לקצץ בשירותים אחרים. ניאלץ להוריד מסדר היום פעילויות תרבות,

תקופת הקורונה היא אתגר גדול עבור עסקים רבים בעמק חפר, גדולים וקטנים כאחד. כמה יוזמות ייחודיות של המועצה ושל אנשים פרטיים מצליחות לקדם את העסקים באמצעות רוח קהילתית וערבות הדדית מקומית מאת: רעות מטרסו-מקורי

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *